HELA DAGEN
ALLA DAGAR
INGA UNDANTAG

 ESAB® Cutmaster® TRUE™ har utformats med tanken att rekommederad skärkapacitet också skall vara den riktiga skärkapaciteten. Serien TRUE CUT eliminerar begreppet att behöva ”köpa upp sig” genom att köpa en maskin som är större än vad du egentligen behöver. Med lanseringen av serien ESAB Cutmaster TRUE kommer en maskin för rekommenderad skärkapacitet på 25 mm att skära 25 mm material hela dagen.

CUTMASTER® TRUE™ SERIEN.

FAKTA #1 FÖRTROENDE – Serien ESAB Cutmaster TRUE har mikroprocesstyrda frontpanellysdioder som garanterar en utomordentlig operatörstillförlitlighet samt felfri användning från installation till rengöring. 

FAKTA #2 STYRKA – med ESAB Cutmaster TRUE Serien kan man arbeta hela dagen med den rekommenderade skärkapacitet och när du behöver den där extra styrkan, kan du lita på att den finns. 

FAKTA #3 SKYDD – som om 3 års garanti på strömkällan inte vore tillräckligt, är serien ESAB Cutmaster TRUE den enda i raden av plasmaskärmaskiner som har TRUE GUARD™ – en robust skyddsram för extra hållbarhet av våra större plasmasystem.

FAKTA #4 MUNSTYCKE TRUE TIP™ – ESAB Cutmaster TRUE serien av plasmaskärmaskiner erbjuder marknadens enda 60 ampere kontaktskärmunstycke.

FAKTA #5 FLEXIBILITET – ESAB Cutmaster TRUE har den mångsidiga och patenterade tekniken 1Torch® . Samma typ av slitdelar oavsett maskinstorlek. Som tillbehör finns kabelförlängningar som möjliggör skärning upp till 30,5 m från strömkällan Med ATC snabbanslutning av brännaren kan man enkelt och snabbt växla mellan handskärning och mekaniserad skärning.

FAKTA #6 PORTABEL – ESAB Cutmaster TRUE serien består av lätta och portabla maskiner utan avkall på prestanda.

NYHETER MILWAUKEE

 • M18 FPD
  M18 FUEL™ slagborrmaskin med 135NM! Bäst prestanda på marknaden i en kompakt design. Max. borrkapacitet i stål / trä / betong: 16mm / 65mm / 13mm.

  Läs mer...

 • M18 FMDP
  M18 FUEL™ magnetborrmaskin! Max. borrkapacitet: 38 mm med kärnborr och 13 mm med metallborr. 40x18mm hål per laddning.

  Läs mer...

 • M18 FIWP12
  M18 FUEL™ mutterdragare med 1⁄2˝ fäste och 300NM. DRIVE CONTROL™ tillåter användaren att variera hastighet och vridmoment för att maximera användarmöjligheterna.

  Läs mer...

 • M18 FID
  M18 FUEL™ slagskruvdragare med 1⁄4˝ fäste och 203NM. DRIVE CONTROL™ tillåter användaren att variera hastighet och vridmoment för att maximera användarmöjligheterna.

  Läs mer...

NYHETER ESAB

 • REBEL
  REBEL är här! - En fantastisk maskin för att svetsa vad som helst och var som helst.

  Läs mer...

 • WARRIOR 400i/500i
  De inverterbaserade strömkällorna Warrior™ 400i/500i är den optimala partnern för svetsning i konstruktionsstål och rostfritt stål med krav på enkelhet och goda svetsningsegenskaper.

  Läs mer...

 • CUTMASTER
  ESAB® Cutmaster® TRUE™ har utformats med tanken att rekommenderad skärkapacitet också skall vara den riktiga skärkapaciteten.

  Läs mer...

 • ARISTO TECH HD
  Aristo® Tech HD 5-13 - automatiskt avbländande svetshjälm med slipläge. Svetshjälmen rekommenderas för svetsare med höga krav på optisk kvalitet.

  Läs mer...

NYHETER METABO

 • KFM KANTFRÄS
  Metabo´s nya metallfräsar för applicering av 45° fasningar och radier på 2 till 3 mm på synliga kanter.

  Läs mer

 • LiHD BATTERITEKNIK
  LIHD: Aldrig förr var prestanda så kompakt.

  Läs mer

Öppettider: Måndag-torsdag 7:00-16:30, fredag 7.00-15:00, lunchstängt 12:00-13:00.
Adress: Elementvägen 5, Karlskoga. Tel: 0586-344 60