Skip to main content
Banner bild

Gasol och industrigas i Karlskoga.

Gasol och industrigas vart du än är.

Med branschens mest riksomfattande nätverk är vår depå i Karlskoga en av alla 215 försäljningsställen, samt att vi tillhandahåller leveransservice direkt till din verksamhet. Kan ditt gasbehov tillgodoses på ett enklare och effektivare sätt? Sortimentet i vår depå är alltid anpassat efter våra kunders behov, både stora och små gasanvändare.

Tigsvetsare som arbetar
Svetsare som lastar ur sin bil

En butik med alla tillbehör som behövs vid arbete med gas.

Förutom gas erbjuder vi tillhörande utrustning såsom regulatorer, säkerhetsprodukter, brännare, munstycken, bakslagsspärrar, personligt skydd etc. Vi sätter alltid hög produktkvalitet med den personliga säkerheten i fokus när det gäller våra produkter som vi erbjuder. Vi har även ett stort utbud av gasolutrustning från Lööfs Gasol i butiken. Hos oss är både företag och privatpersoner välkomna. Kontakta oss gärna så hjälper vi er med valet av rätt gas och det avtal som passar er verksamhet.

Utbud och service.

Med ett mycket stort utbud av industrigas, gasol och tillhörande utrustning så kan vi erbjuda våra kunder en helhetslösning. Hos oss finner du de allra flesta industrigaser direkt i vår depå. Du kan även beställa utkörning till ert företag eller till en tillfällig arbetsplats för att optimera er dagliga verksamhet. Tänk på att kontakta oss direkt för att teckna eller förnya era hyresavtal.

Linde GENIE-flaskor till svetsning