Skip to main content

El och belysningsartiklar

Kabelvindor, skarvkablar och belysning av högsta kvalitet för en tryggare arbetsplats.

Produkter från Amiga, Scangrip och Milwaukee är i en klass för sig.

All belysning som vi säljer är av typen LED. Dessa lampor är idealiska för arbetsplatser eftersom de är vibrationssäkra, har längre livslängd och högre effekt. De är enklare att transportera, svårare att ta sönder och avger dessutom mindre farligt material jämfört med mer traditionella glödlampor. Kabelvindor, skarvkablar, byggcentraler och övriga elartiklar kommer från kända Amiga som själva tillverkar mycket av utrustningen i Sverige.

Amiga

POWER YOU

Vi gör det främst genom egna produkter och expertkunskap inom el och belysning.
Från hjärtat av Västsverige fokuserar vi vår kraft och kunskap på produkter och helhetslösningar inom el och belysning. Här utvecklar och tillverkar vi kraftfulla och innovativa produkter för den nordeuropeiska byggindustrin.

MAGNUM arbetsbelysning

Nät- eller batteridrift

Bredstrålande 120º. Chassit är tillverkat i slagtålig polypropylenblandning. Den bländfria frostade kupan är tillverkad i polykarbonat. Armaturen är designad för att ge ett bländfritt ljus. Med infällbart ergonomiskt handtag, enkelt att justera i olika vinklar. Kan monteras på stativ, användas hängande eller stående på mark. Lämplig för industri, verkstad och arbetsplats.

Övrig el

Kabelvindor och skarvkablar

Skarvsladdar 230/400V, kabelvindor, motorkablar, stick/skarvkontakter, CEE-don, övergångar, byggcentraler, säkringar och mycket annat.

FLEX strålkastare

9 000-142 000 lumen

Armaturen att avsedd att belysa större samt mindre områden. Tillsammans med ett kraftfullt ljus och en förstklassig energieffektiv LED, skapar den här armaturen slående ljuseffekter. Armaturen är lämplig både på högre och lägre höjder då den är mycket flexibel. Den har vinklingsbara LED-moduler som gör att ljuset går att riktas åt önskat håll. Tillverkad av pressgjuten aluminium för låg vikt och bättre avkylning. Högklassig pulverlack från Akzo Nobel.

Milwaukee

Nothing but HEAVY DUTY

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen.

Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar.

Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

TRUEVIEW™

Högintensiv belysning

Lys upp arbetsplatsen med batteridrivna belysningslösningar.

Färgtemperaturen i TRUEVIEW™-produkterna bibehåller ett neutralt vitt ljus som ger slutanvändaren största klarhet och komfort. De är designade för att imitera solljuset som förekommer mellan klockan 10-14. MILWAUKEE® använder LED-lampor av högsta kvalitet som är optimerade för varje enskild belysningslösning.

Färgåtergivningen i TRUEVIEW™-produkterna erbjuder slutanvändare en mer exakt färgåtergivning. MILWAUKEE® använder högkvalitativa LED-lampor med en optimerad beläggning som maximerar färgåtergivningen.

Ljusbilden i TRUEVIEW™-produkterna erbjuder en jämn och konsekvent ljusbild som minskar bländning och skuggor. MILWAUKEE® använder reflektorer och diffusorer optimerade för varje enskild belysningsmodell.

SCANGRIP

Innovation from Denmark

SCANGRIP har ett stort sortiment av innovativa LED-arbetslampor för professionellt bruk som är speciellt framställda för tuffa och krävande arbetsmiljöer. Innovation, avancerad teknologi och hög funktionalitet är nyckelfaktorer för våra belysningslösningar. Vi kontrollerar varje steg i processen, från idé till marknad, på ett mycket effektivt sätt.