Skip to main content

Gasutrustning

Utrustning för dina gas och gasolprodukter.

Svets, skärning, lödning, värme och takläggning.

Gasol, syrgas och acetylen har ett mycket stort användningsområde.
I butiken har vi ett sortiment för områden inom svetsning, skärning, värmning, takläggare, lödning och servicedelar till gasolgrill eller gasolutrustning i husbilen, hemmet eller sommarstugan. Exempel på utrustning som du finner hos oss är regulatorer, säkerhetsprodukter, brännare, takbrännare, skärmunstycken, bakslagsspärrar, slangar, gaskopplingar för fast installation, personligt skydd, snabbkopplingar, gasolvarnare etc.
Vi sätter alltid hög produktkvalitet med den personliga säkerheten i fokus när det gäller våra produkter. Har du någonsin bytt slangen eller gummipackningen på regulatorn på din gasolgrill? Kolla årligen att den inte läcker, vi har nya i butiken.

Linde

Making our world more productive

Linde är ett ledande industrigas- och teknikföretag med verksamhet i över 100 länder och ca 80 000 medarbetare globalt. Lindes produkter, tjänster och tekniska lösningar används i många branscher och tillämpningar, däribland inom kemi, papper & massa-, livsmedels-, elektronik-, verkstads-, stålindustrin och inom hälso- och sjukvården.  För konsumenter erbjuder vi gasol- och mineralvattenprodukter.

Vår mission är att göra världen mer produktiv genom att tillhandahålla högkvalitativa lösningar, teknologier och tjänster som gör våra kunder mer framgångsrika och hållbara och som bidrar till att bevara och skydda vår planet.

Lööfs Gasol

Since 1966

Lööfs gasol AB är ett företag som arbetat med gasol och gas i över 50 år. Vi är ett av ett fåtal kompletta gasolföretag i Sverige, vilket betyder att vi arbetar med allt inom gasol. Vi har egen fyllningsanläggning för gasolflaskor, egna lastbilar för distribution, egna servicetekniker samt butik för företag och privatkunder. Vi har en fysisk butik i Karlstad samt Webbutik som säljer i hela Sverige. Du kan även handla genom någon av våra återförsäljare.

Sievert

Värmeverktyg för proffs

Sievert AB är världsledande inom utvecklingen av högkvalitativa värmeverktyg för professionella användare. Varumärket och företaget Sievert har funnits i över 130 år och jobbar idag tillsammans med internationella kunder i mer än 50 länder.

Här finns med andra ord över 130 år av erfarenhet. Decennier av teknisk support och diskussioner med användare för att ta fram de allra bästa värmeverktygen.