Skip to main content

Tryckluftsutrustning och kompressorer

Tryckluftsverktyg, slangar, kopplingar och tillbehör.

Proffsutrustning för ditt garage, verkstad eller industri.

Brett utbud av tryckluftsdrivna verktyg och tillbehör från kända varumärken. Tryckluftsverktyg är än idag oslagbart när det kommer till ergonomi och livslängd.

WER

För verkstad och detailing

WER är marknadsledande i Sverige när det gäller kvalitetsverktyg för verkstadsbranschen. Sedan starten 1969 har WER utvecklats till den naturliga och pålitliga partnern för kunder som söker branschens bästa och bredaste utbud.

Gelins

Kvalitet genom kunskap

Gelins-KGK AB är ett agenturföretag som säljer produkter inom lantbruk, industri och fordon som högtryckstvättar, kompressorer och tryckluftsverktyg. Företaget säljer i hela Sverige och har sina leverantörer i Tyskland och Italien.

Powertools

Tryckluft • Hydraulik

Powertools ligger i Enköping, där verksamheten uppstod redan på 60-talet – då under namnet Bahco Kraftverktyg.
Sedan 11:e maj 2012 är Powertools ett helägt bolag av VD Robert Lund tillsammans med hustrun Maria.

  • Tryckluftsverktyg för t.ex. slipning, montering, skruvautomation, borrning, gängning, kapning eller motordrifter.
  • Hydraulverktyg vid behov av lyftning, dragning, klippning, riktning, komprimering eller skruvspänning.
  • Gängarmar när du behöver gänga, brotscha, grada eller dra fast skruvar.
  • Segdragande verktyg – eller momentdragare då du ska dra åt skruvar med högt moment och hög noggrannhet.

CEJN

Your choice for sustainable quick connect solutions

1955 skapade och patenterade Carl Erik Josef Nyberg (C.E.J.N.) en revolutionerande snabbkoppling som övervann många av de gamla modellernas brister. Den nya kopplingen förenklade dramatiskt hanteringen av tryckluft och skapade pålitliga och effektiva anslutningar.

Efter andra världskriget användes tryckluft alltmer som energikälla för olika verktyg och utrustning. Läckande och ineffektiva kopplingar var ett vanligt problem, vilket även vår grundare Carl fick erfara, när han kämpade med sitt timackord som verktygsmakare inom Försvarsmakten. Redan som liten var Carl mycket uppfinningsrik och när han nu hade problem beslutade han sig för att uppfinna en ny, förbättrad koppling. Denna nya produkt blev grunden till en stor del av CEJNs moderna produktsortiment såväl som startskottet för vår globala tillväxt.

SMC

Expertise - Passion - Automation

SMC Corporation grundades i april 1959 i Tokyo, Japan, och har idag över 21 600 begåvade medarbetare i över 80 länder världen över. Sedan SMC kom in på pneumatikmarknaden har vi utvecklats, tillsammans med våra kunders krav, för att bygga en omfattande portfölj av automatiserad styrutrustning. 12000 grundprodukter och över 700000 varianter, designade för att ge dig större konkurrenskraft.