Skip to main content

Infästning som fäster

Ett brett sortiment av skruv, mutter, bricka, gängstång och övriga fästelement.

Här hittar du enkelt det du behöver till ditt projekt.

Vi servar dig med alla typer av fästelement och infästningar - allt från enkla förband med skruv, bricka och mutter till infästningar som expander, gängstänger, slagankare eller fästelement för stålbyggnation. Utöver vårt breda sortiment i butik så har vi även tillgång till våra olika leverantörers unika utbud och kunnande. Vi har ett stort lager av fästelement i blankförzinkat (FZB), varmförzinkat (FZV), rostfritt (A2) och syrafast (A4) kvalitet. Du hittar också ett något ovanligare sortiment av tumskruv UNC/UNF.

Arvid Nilsson

Keeping things together – Since 1918

Arvid Nilsson är en av de äldsta och mest erkända leverantörerna inom fästelement i Skandinavien. Efter hundra år i branschen har Arvid Nilsson en gedigen  erfarenhet när det gäller både tung industri och bygg. Vi vet hur viktigt kvalitetssäkring och teknisk kompetens är och det står alltid högt på vår agenda.

Sifvert Skruv AB

Fästelement - Sedan 1861

Sifvert Skruv AB är grossist och lagerhåller ett brett sortiment av fästelement, bultar, skruvar, muttrar och bygginfästningar. Sifverts styrka ligger i det kompletta breda sortimentet med snabba leveranser direkt från lager. Sifvert har dessutom flera specialiteter såsom rostfria fästelement, distanser, clips och säkerhetsskruvar.

SWEBOLT AB

Skruvartiklar för varje ändamål!

Vårt unika sortiment av fästelement, verktyg, elverktyg och våra tjänster inom maskinbearbetning med moderna CNC-maskiner bildar tillsammans smarta systemlösningar, som sparar dig både tid och resurser.

Bland våra kunder finns allt från det lokala byggföretaget till världsledande industriföretag. Gemensamt för dem är att de lämnar sina tekniska behov och krav åt oss och litar på att vi levererar rätt lösning, i rätt tid.

Kvalitet, service och tekniskt kunnande är utmärkande för oss och vi drivs av att hitta de mest optimala lösningarna för våra kunder. I oss får du en uppskattad och pålitlig samarbetspartner som alltid levererar tekniskt rätt produkter av hög kvalitet, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

ESSVE

GET IT DONE

Sedan 1970 har ESSVE introducerat revolutionerande produkter som snabbt blivit självskrivna i hantverkarens verktygslåda och gett oss en ledande position i norra Europa. Vår affärsidé är att göra vardagen enklare, säkrare och mer lönsam för professionella hantverkare, konstruktörer och inköpare. Det gör vi genom att erbjuda produkter, tjänster och service som de behöver för att få jobbet gjort. Från skruv, infästning, lim och fog till djuplodande expertis inom industriell fästteknik, dimensioneringsprogram och support för konstruktörer.