Skip to main content

Handverktyg av högsta kvalitet

Rätt verktyg gör halva jobbet.

Vad saknas i din verktygsväska.

Här har vi satsat på en stor variation från många olika leverantörer för att kunna plocka russinen ur kakan. Butikens utbud är baserat på vad våra kunder frågar efter och ändras i takt med att nya innovationer kommer till marknaden. Vi har satsat på premiumprodukter i butiken. Nedan listas ett axplock av de leverantörer som vi samarbetar med.

BAHCO

Bahco är ett internationellt varumärke inom handverktygsindustrin, med sina produkter designade och tillverkade av SNA Europe.

Dess rötter går tillbaka till den industriella revolutionen i Sverige i slutet av artonhundratalet, med början med innovationer som rörnyckeln och den moderna nyckeln. Sedan dess har sortimentet utvidgats med ett totalt sortiment av produkter som idag innehåller över 14000 handverktyg

Bessey

Simply better

År 1889 grundade Max BESSEY företaget BESSEY & Sohn som blankstålsdrageri i Stuttgart. Sedan denna tid har företaget kontinuerligt utökat sitt produktsortiment. I mitten av 1930-talet började BESSEY att producera manuella spännverktyg och har sedan dess bekräftat sin innovationskraft genom en hel rad patent. Genom att ta över det traditionsrika företaget Diener Werkzeugfabrik GmbH år 1979 etablerade BESSEY skärteknikområdet genom det redan kända plåtsaxmärket Erdi.

Bondhus

1964 började John Bondhus tillverka det ursprungliga sexkantverktyget "Balldriver®" som han uppfann. Sedan dess har vi varit mycket stolta över att vara branschledande inom design och tillverkning av innovativa, tidsbesparande verktyg. Vi har byggt upp vår verksamhet genom att förse Bondhus kunder med produkter av högsta kvalitet och kundsupport i branschen.

Diesella

Diesella A/S är en av Danmarks ledande leverantör av mätverktyg och maskintillbehör, som speciellt vänder sig till järn- och metallindustrin både i och utanför Danmark.

Gedore

Tyska Gedore´s handverktyg. Du kan räkna med att dessa verktyg håller absolut högsta kvalitet för professionell verksamhet.

Hultafors

Hultafors är ett ledande varumärke som erbjuder tillförlitliga handverktyg designade för professionella hantverkare världen över. I mer än 140 år har vi utvecklat innovativa verktyg som du kan lita på, i alla lägen.

Kapro

Tools with vision

I 30 år har Kapro tillverkat vattenpass, lasernivåer och layoutverktyg, märknings- och mätverktyg av högsta kvalitet. Vi har byggt upp ett rykte som branschens främsta innovatör. Vi är kända för våra  kvalitetsprodukter, enastående service, mervärde och banbrytande design.

KEY-BAK

Key-Bak grundades 1948 och är marknadsledare inom infällbara nyckelrullar.

Företaget gjorde sina första rullar för arbetare som kontrollerade växlarna vid järnvägen och som var beroende av nyckelrullar i det dagliga arbetet.

Varumärket blev omedelbart populärt i andra segment och nu säljs rullarna både inom hårdvarusegmentet, utomhus och inom verktygssäkring inom industrin. Alla rullar tillverkas i USA och alla anställda äger en del av företaget som ger stor yrkesstolthet och hög kvalitetskontroll.

Knipex

Quality — Made in Germany

Mindre är mer. Vi koncentrerar oss på en enda produktgrupp och uppnår på så sätt märkbara fördelar vad gäller kvalitet och prestation. Därför är Knipex i dag det ledande tångmärket i världen.

Kukko

Pull forward

Det som började som ett enmansföretag i källaren i ett bostadshus den 1 oktober 1919 är idag ett globalt fungerande familjeföretag i fjärde generationen under ledning av företagaren Michael Kleinbongartz. Idag är KUKKO inte längre bara en tillverkare av avdragningssverktyg, utan snarare en lösningsutvecklare som använder kunskap och vision för att säkerställa att allt fortsätter att fungera smidigt för sina kunder och partners.

Luna

Varenda produkt i vårt sortiment är utvald för att möta de specifika behov av verktyg och maskiner som professionella verksamheter har. Vi erbjuder 35 000 lagerhållna möjligheter till en enklare, säkrare och mer lönsam vardag i din verksamhet.

Milwaukee

Nothing but heavy duty.

Milwaukee har ett omfattande program med handverktyg som avbitare, tänger, måttband, svetstänger, hylsor, pennor och vattenpass.

Ozat

I över 40 år har OZAT tillverkat verktyg och delar som är kända över hela världen för deras höga kvalitet och tillförlitlighet. Ozat erbjuder det största programmet av krafthylsor och slagnycklar.

Stahlwille

I mer än 160 år har varumärket STAHLWILLE stått för en ständig strävan efter perfektion.
Företagets grundare, Eduard Wille, fastställde den vägledande princip som sedan dess konsekvent har tillämpats av vår personal: Att utveckla och producera de bästa verktygen för och med kunden – inget annat duger.

Wera

Be a tool rebel

Vi är övertygade om att våra verktyg gör våra användares liv enklare, säkrare och mer glädjefyllda. Vi nöjer oss aldrig med befintliga standarder.
Det finns många skruvningsverktyg. Men i motsats till andra tror vi inte att alla verktyg redan är uppfunna. Vi är på ständig jakt efter nya idéer.

Wiha

Tools that work for you

Wiha är en av världens ledande tillverkare av handverktyg för professionell användning inom industri och hantverk och har sitt säte i Schonach i sydtyska Schwarzwald. Wiha grundades för 80 år sedan som ett litet familjeföretag. Idag är Wiha ett globalt agerande företag och det ägs och leds fortfarande av familjen Hahn.