Skip to main content

Svetsutrustning för alla metoder

Svetsutrustning ligger som grund i hela vår verksamhet.

Här hittar du allt du söker inom svets och tillbehör.

I över 25 år som vi har bedrivit verksamheten har svetsutrustning varit grunden till allt som vi erbjuder i butiken. Vi har ett stort utbud av utrustning som svetsare och yrkesfolk inom metallindustrin letar efter. Vi erbjuder svetsmaskiner, tillsatsmaterial och slidelar till TIG, MIG/MAG och MMA-svetsar. Vi har även slitdelar till plasmaskärare och gasskärning. Vi har ett mycket gott samarbete med ESAB och Maskinekonomi m.fl. Är du på jakt efter en ny svets eller tillbehör? Välkommen in till oss.

ESAB

I över 100 år har ESAB stått för innovation och pionjäranda inom svetsning och skärning för alla industrier runt om i världen. Det började i Göteborg där Oscar Kjellberg uppfann den belagda elektroden och grundade Elektriska Svetsningsaktiebolaget (ESAB) 1904. Idag har ESAB centraliserat sin globala forskning och utveckling av svetsmaskiner och tillsatsmaterial till Göteborg.

Linde

Making our world more productive

Linde är ett ledande industrigas- och teknikföretag med verksamhet i över 100 länder och ca 80 000 medarbetare globalt. Lindes produkter, tjänster och tekniska lösningar används i många branscher och tillämpningar, däribland inom kemi, papper & massa-, livsmedels-, elektronik-, verkstads-, stålindustrin och inom hälso- och sjukvården.  För konsumenter erbjuder vi gasol- och mineralvattenprodukter.

Vår mission är att göra världen mer produktiv genom att tillhandahålla högkvalitativa lösningar, teknologier och tjänster som gör våra kunder mer framgångsrika och hållbara och som bidrar till att bevara och skydda vår planet.

Maskinekonomi

MaskinEkonomi AB grundades 1985 och är idag ledande specialist på slitagedelar för MIG, TIG och PLASMA-brännare. Vårt breda sortiment importeras och marknadsförs i huvudsak via återförsäljare på den skandinaviska marknaden.

Generalagent för PARWELD LTD, en av världens ledande tillverkare av förnödenheter för branschen med en tillverkning av över 100.000 svetspistoler årligen.