Skip to main content

Batteri & nätdrivna maskiner

Arbeta snabbare och säkrare med moderna batterimaskiner.

Välsorterat sortiment med maskiner och tillbehör till dessa.

Idag finns det nästan ett batteridrivet verktyg för alla tänkbara uppgifter som du ställs inför. När man idag byter till en batterimaskin så behöver man inte längre kompromissa. Kraften finns där med Milwaukee´s FUEL™ motorer och REDLITHIUM™ batterier eller Metabo´s erkända Marathon motorer och LiHD-batteriteknik.

Det finns fortfarande områden där en traditionell nätdriven maskin är oslagbar. Vi har därför även ett stort sortiment av exempelvis rakslipar, vinkelslipar, borrmaskiner, tigersågar och magnetborrmaskiner i butiken.

Om du handlar av oss så kan du vara säker på att du får all hjälp du behöver för att göra ett genomtänkt köp. Vi jobbar inte med stora kampanjer där vi säljer samma maskin till alla våra kunder. Varje köp innebär att vi har en dialog med dig som kund för att ta reda på vad du förväntas använda maskinen till. Därefter väger vi för och nackdelar med olika modeller och batterisystem för att komma fram till rätt modell. Tryggt och enkelt för dig.

Milwaukee Tool

Nothing but HEAVY DUTY

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör och handverktyg för professionella användare över hela världen.

Sedan företaget grundades 1924 har Milwaukee Tool varit branschledande vad gäller både hållbarhet och prestanda. Med ett djupgående engagemang för yrkesproffs, fortsätter Milwaukee Tool att leda utvecklingen med fokus på att ta fram innovativa och branschspecifika lösningar.

Oavsett om det är genom ledarskap inom litiumjon-tekniken, som kännetecknar M12™- och M18™-systemen, tidsbesparande tillbehör eller innovativa produkter, strävar Milwaukee Tool efter att kontinuerligt leverera avancerade lösningar som erbjuder ökad produktivitet och oöverträffad hållbarhet.

Metabo

work. don't play

1923 tillverkade Albrecht Schnizler den första handhållna borrmaskinen. Denna metallborr gav namn åt Metabo. Idag sysselsätter den anrika företaget 2 000 medarbetare, varvat 1 200 i Nürtingen i Tyskland. 25 dotterbolag och mer än 100 ombud säkerställer att de förstklassiga lösningarna från Metabo går att hitta i nästan alla länder.

Utöver kabelbundna och tryckluftsdrivna lösningar strävar vi konsekvent efter vår vision om en kabellös byggarbetsplats, och är ledande inom batteriteknik för att kunna erbjuda professionella arbetare mer frihet vid högsta möjliga prestanda. Metabo innehar mer än 550 patent och skyddsrätter. Vi utvecklar och producerar robusta, effektiva och ergonomiska lösningar för användare inom bygghantverk och renovering, metallhantverk och industri.

Kapro

Tools with vision

I 30 år har Kapro tillverkat vattenpass, lasernivåer och layoutverktyg, märknings- och mätverktyg av högsta kvalitet. Vi har byggt upp ett rykte som branschens främsta innovatör. Vi är kända för våra  kvalitetsprodukter, enastående service, mervärde och banbrytande design.

BDS Maschinen

Simply Better Drilling!

Ett gott rykte händer inte bara – det måste bearbetas.

Sedan företaget grundades 1989 har de tillverkat magnetiska kärnborrmaskiner, kärnborrar av högkvalitativa stålsorter, avfasningsmaskiner för att preparera kanter samt fas- och gradningsmaskiner för metallbearbetningsindustrin. De har gjort detta till en så hög kvalitetsstandard att det nu finns en global efterfrågan på BDS-produkter och de används över hela världen. BDS är den pålitliga partnern till industri, handel och fackhandel.

Karnasch

Tools for professionals

Karnasch Professional Tools har tillverkat högpresterande verktyg för metallbearbetning i över 60 år. Den tyska tillverkaren har länge varit en pionjär och lett utvecklingen inom sina produktområden, inte minst inom borrning av metall. Fyra områden som Karnasch utmärker sig på är verktygsbeläggningar, verktyg med invändig kylning, mikroverktyg och kärnborrning.