Skip to main content

Produkter för att kapa, slipa och borra

När du tröttnat på mediokra produkter som snabbt ger vika.

Prova Norton Quantum3 eller ett ULTIMATECUT-stegborr från Ruko.

I vårt sortiment av skärande verktyg hittar du allt från borr, försänkare, stegborr, roterande filar, slipband, sågblad och hålsågar till gängverktyg, kärnborr och skäroljor. I det här segmentet lönar det sig alltid att köpa kvalitet. Med högkvalitetsprodukter jobbar man  både snabbare och säkrare.

BAHCO

Bahco är ett internationellt varumärke inom handverktygsindustrin, med sina produkter designade och tillverkade av SNA Europe.

Dess rötter går tillbaka till den industriella revolutionen i Sverige i slutet av artonhundratalet, med början med innovationer som rörnyckeln och den moderna nyckeln. Sedan dess har sortimentet utvidgats med ett totalt sortiment av produkter som idag innehåller över 14000 handverktyg

Dormer

Simply reliable

Dormer Tools grundades i Sheffield i England och var ursprungligen ett varumärke för The Sheffield Twist Drill & Steel Co. Pramet Tools grundades i dåvarande Tjeckoslovakien och började sin produktion av sintrad karbid i Sumperk.

Båda företagen förvärvades av Sandvik – en av världens ledande högteknologiska teknikkoncerner – på 1990-talet. De två verksamheterna förenades för att skapa en gemensam bred plattform för runda- och vändskärsverktyg.

Vårt breda produktsortiment och omfattande kunnande gör det möjligt för oss att lösa tekniska utmaningar i en mängd olika branscher som allmän bearbetning, järnväg, metallurgi och underhåll, reparationer och översyn. 

Karnasch

Tools for professionals

Karnasch Professional Tools har tillverkat högpresterande verktyg för metallbearbetning i över 60 år. Den tyska tillverkaren har länge varit en pionjär och lett utvecklingen inom sina produktområden, inte minst inom borrning av metall. Fyra områden som Karnasch utmärker sig på är verktygsbeläggningar, verktyg med invändig kylning, mikroverktyg och kärnborrning.

Milwaukee

Nothing but heavy duty

Milwaukee har ett omfattande program inom borrning, mejsling, sågning, kapning och slipning.

Här hittar du kända produkter som:
MX4 4-skärs betongborr, HOLE DOZER™ hålsågar, SHOCKWAVE™ borrbits, SAWZALL™, AX™, TORCH™, WRECKER™-tigersågsblad.

Norton

Reshaping your world

Norton erbjuder det bredaste sortimentet med produkter för slipning, kapning, ytkonditionering och polering för alla marknader och material.

Här hittar du kända produkter som:
QUANTUM3, X-TREME, X-TREME PRO, BLUE FIRE, BLAZE X, BLAZE RAPID STRIP, BLAZE RAPID BLEND, NORZON, VORTEX RAPID BLEND, VORTEX RAPID PREP, BEARTEX, NORBEVEL.


Ruko

Precision tools for metal cutting

Sedan 1974 har namnet RUKO stått för enastående borr- och skärverktyg – och mycket kompetenta medarbetare. Med toppmodern produktion, ständig produktoptimering och många innovationer har RUKO utvecklats till en ledande leverantör inom verktygsindustrin.